Jouw unieke scootermobiel kopen bij Fast en Furious scooters

Jouw unieke scootermobiel kopen bij Fast en Furious scooters

Ben je de laatste tijd wat slechter ter been? Maar wil je nog wel dagelijks het huis uit om de boodschappen te doen of lekker te genieten van het weer? Onze scootermobielen zorgen ervoor dat jij je bewegingsvrijheid behoudt. Met alle nieuwe technische ontwikkelingen is alles mogelijk en kan jij de scootmobiel uitkiezen die perfect bij jou past. In onze winkel of in onze webshop helpen wij jou graag verder bij het kopen van de bij jou passende scootermobiel.

Een scootermobiel op maat gemaakt

Fast en Furious scooters is uniek in de branch omdat wij de scootmobiel volledig aan jouw beperkingen kunnen aanpassen. Zo kan jij voor een draaibare stoel kiezen als je moeite hebt met het opstappen of afstappen. Ook is er de keuze tussen een gaspedaal en rempedaal die je bedient met je voeten of duim. Daarbij kunnen er losse accessoires op de scootmobiel geplaatst worden zoals een stokhouder en een GPS tracker.

Sneller en verder dan ooit te voren

Onze scootermobielen gaan sneller en verder dan alle anderen. Als je bij ons een scootermobiel koopt dan kan je gemiddeld 50 kilometer ver rijden met bij sommige modellen de optie om 200 kilometer ver te rijden. Ook verkopen wij modellen die maar liefst sneller dan 30 kilometer per uur kunnen, waar de gemiddelde scootermobiel maar 12 kilometer per uur haalt. Op deze manier kan je verder en sneller komen met onze scootermobielen dan met traditionele voertuigen voor mensen met een beperking.

Niets is handiger dan een scootermobiel

Met een scootermobiel van Fast en Furious scooters blijf jij volledig mobiel en kan jij weer overal naar toe. Zo mag jij met onze elektrische modellen gewoon bij winkels naar binnen en mag jij met al onze modellen op het voetpad én het fietspad rijden. Daarbij is de besturing zeer makkelijk en heb je geen rijbewijs nodig. Tot slot heb je alleen een WA-verzekering nodig voor de scootermobiel en als jij je scootermobiel bij ons koopt, helpen wij jou met de verzekering.

Fast en Furious scooters gaat verhuizen

Vanaf 1 november 2019 verhuist Fast en Furious scooters van de Christiaan Huijgensweg naar de Koperweg in Alphen aan den Rijn. Je bent van harte welkom om onze nieuwe vestiging te komen bezoeken. Wij helpen jou hier graag verder om de geschikte scootermobiel uit te kiezen. Onze scootermobielen zijn te koop vanaf €2000,-, maar kunnen ook geleased worden waardoor je maximaal 72 maanden hebt om af te betalen.